JoPo


  • Testi juaj do të jetë në Email-in tuaj pas një kohe të shkurtër. Mirepo ajo mund të zgjasë deri në 12 orë.
  • Testi juaj zgjatë 72 orë, nga 24 orë për secilën pako. Pasi të bëni testin e parë 24 orësh, ju duhet të na kontaktoni në Email-in ku ju kemi shkruajtur, për të marrur testin e dytë dhe të tretë nga pakot e mbetura.
  • Kujdes, Email Adresa juaj nuk duhet të jetë Email Adresë e përkohshme e marrur nga gjeneratorët e Email-ave online, sepse nuk do t’i marrim parasysh fare. 
  • Testi juaj është i limituar në atë mënyrë që ju nuk mund të i ri-transmetoni këto kanale në sistemet tuaja. 
  • Ne nuk japim Testime gjatë ndeshjeve të rëndësishme sportive, evenimeteve të ndryshme etj.

  Provoni falas për 24 orë, njërën nga pakot: VIP, Premium, Family.

  Ose nëse dëshironi provoni secilën pako nga 24 orë = 72 orë.​


   JoPo