DERI NË 72 ORË MUNDËSI ANULIMI

PayPalCredit CardWestern UnionMoneyGramRia


Nuk jeni të kënaqur me shërbimin tonë pas abonimit? Ju mund të bëni kërkesën për anulimin e abonimit në këtë faqe.

Ju duhet t’i mbushni hapsirat e nevojshme me të dhënat e duhura, mandej të shtypni butonin Paraqite Kërkesën
Ju duhet të prisni pak kohë derisa të ju përgjigjemi në Email rreth kësaj kërkese. 

Vërejtje: Kthimi i parave apo anulimi i abonimit bëhet deri në 72 orë për pakon VIP dhe 48 orë për pakot Premium dhe Family, pas pagesës dhe aktivizimit të shërbimit. Pasi të keni bërë kërkesën për anulimin e abonimit, ju do të kontaktoheni nga agjentat tanë për hapat e mëtejshëm. Të gjitha kërkesat për anulimin e abonimit pas 72 orëve (pako VIP), 48 orëve (pakot Premium dhe Family) nuk do të merren parasysh nga ana jonë, ku këtë gjë e kemi të cekur edhe në Marrëveshje të Abonimit

Kthimi i parave mund të zgjasë deri në 5 ditë të punës pas kërkesës për anulimin e abonimit. Kjo nuk nuk varet nga ne dhe në dorën tonë mirëpo nga procesorët e pagesave. Ne do të fillojmë procedurën e kthimit të parave menjëherë pasi agjentat tanë përkatës të kenë shikuar dhe shqyrtuar kërkesën tuaj.