Shërbimi ynë

Shumë shërbime kualitative,
në një pako të vetme!

Kualitet i Lartë

Kualitet dhe stabilitet i garantuar. Shikoni në SD, HD, FHD e madje edhe në UHD.

Çmime të Lira

Paguaj pak, merr shumë. Shërbimi më i lirë të treg dhe më ekonomik për çdo kënd.

Qasje Kudo

Shikoni TV nga të gjitha pajisjet Smart që i posedoni. Shikoni kudo dhe në çdo kohë.

Lehtë për ta Përdorur

Sistemi më i lehtë për ta përdorur deri më tani. I lehtë për të gjitha moshat.

Shërbim i Shpejtë

3 hapa larg magjisë televizive që di të dhurojë vetëm MED IPTV. Shërbim i shpejtë dhe staf profesional.

Provoni Falas 72h

Merre pakon

Prisni aktivizimin

Shikoni TV!

Kush Jemi Ne

Një nga platformat më të mëdha shqiptare – MED IPTV, e cila është çdo ditë e më shumë në rritje e sipër, tanimë ofron shërbimet më kualitative në treg. Me kanalet më të mira e superiore, kualitet të lartë dhe çmime ekonomike, e bëjnë platformën tonë lidere në trojet shqiptare për shërbime televizive.

 

Krenarë që na besuan punën tonë,
me mijëra klientë!

Faleminderit që ekzistoni MED IPTV. Platforma më stabile dhe më e besueshme në treg për momentin. Jam abonuar para 3 viteve, nuk e kam ndërmend të shkoj ndokund tjetër. Jeni më të mirët!!
Ali Bytyqi Klient i kenaqur me MED IPTV
Ali Bytyqi
Kanale më kualitative dhe më stabile nuk kam parë në asnjë provider tjetër. Mbi të gjitha, janë një staf profesional të cilët m'u përgjigjen në çast në rast të ndonjë problemi. Ju lumtë!
Ali Bytyqi Klient i kenaqur me MED IPTV
Bujar Idrizi
Super kanale e super pako, i ka te gjitha kanalet shqiptare dhe nderkombetare qe me interesojne, stabile dhe kualitative. Faleminderit dhe jua sugjeroj çdokujt. Jam super e kënaqur!
Rina Xhafa