PAKO
VIP

E mrekullueshme për të gjithë ata të cilët dëshirojnë t’i kenë të gjitha kanalet në një vend. Me mijëra kanale televizive stabile dhe kualitative nga çdo cep i botës. Deri në 50,000 Filma të gatshëm në librarinë Video On Demand.

 • 10,000+ TV Kanale
 • 25,000+ Video On Demand
 • Guida e kanaleve
 • Aktivizimi Falas
 • Kanale Lokale
 • Mbështetje Teknike 24/7
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD
 • 72h Mundësi Rimbursimi
 • Pa marrëveshje kontraktuale
 • Kanale Premium
 • 99.9% Kanale Stabile

1 MUAJ

Pako VIP
€13.9
11
90
 • 10,000+ TV Kanale
 • 25,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

3 MUAJ

Pako VIP
€39.9
34
90
 • 10,000+ TV Kanale
 • 25,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

6 MUAJ

Pako VIP
€61.9
49
90
 • 10,000+ TV Kanale
 • 25,000+ VOD Kanale
 • Guida e Kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

1 VIT

Pako VIP
€119.9
84
90
 • 10,000+ TV Kanale
 • 25,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

1 MUAJ

Pako VIP
€13.9
11
90
 • 10,000+ TV Kanale
 • 25,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

3 MUAJ

Pako VIP
€39.9
34
90
 • 10,000+ TV Kanale
 • 25,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

1 VIT

Pako VIP
€119.9
84
90
 • 10,000+ TV Kanale
 • 25,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

6 MUAJ

Pako VIP
€61.9
49
90
 • 10,000+ TV Kanale
 • 25,000+ VOD Kanale
 • Guida e Kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

PAKO PREMIUM

Pako e bukur për të gjithë ata të cilët dëshirojnë të kenë kanale kryesishtë Europiane, Amerikane dhe Aziatike. Për të gjithë sportdashësit dhe filmdashësit, do të keni kanale stabile dhe kualitative.

 • 7,500+ TV Kanale
 • 20,000+ Video On Demand
 • Guida e kanaleve
 • Aktivizimi Falas
 • Kanale Lokale
 • Mbështetje Teknike 24/7
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD
 • 48h Mundësi Rimbursimi
 • Pa marrëveshje kontraktuale
 • Kanale Premium
 • 99.9% Kanale Stabile

1 MUAJ

Pako Premium
€12.9
10
90
 • 7500+ TV Kanale
 • 15,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

3 MUAJ

Pako Premium
€36.9
29
90
 • 7500+ TV Kanale
 • 15,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

1 VIT

Pako Premium
€113.9
79
90
 • 7500+ TV Kanale
 • 15,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

6 MUAJ

Pako Premium
€63.9
44
90
 • 7500+ TV Kanale
 • 15,000+ VOD Kanale
 • Guida e Kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

1 MUAJ

Pako Premium
€12.9
10
90
 • 7500+ TV Kanale
 • 15,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

3 MUAJ

Pako Premium
€36.9
29
90
 • 7500+ TV Kanale
 • 15,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

6 MUAJ

Pako Premium
€63.9
44
90
 • 7500+ TV Kanale
 • 15,000+ VOD Kanale
 • Guida e Kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

1 VIT

Pako Premium
€113.9
79
90
 • 7500+ TV Kanale
 • 15,000+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

PAKO FAMILY

Ideale për një familje. Shumë kanale në një vend. Ju do të përfitoni kanale lokale, kanale Premium, dhe kryesishtë kanale ndërkombëtare. Kanale për të gjitha kategoritë dhe moshat. Kualitet i lartë dhe stabil.

 • 4500+ TV Kanale
 • 3500+ Video On Demand
 • Guida e kanaleve
 • Aktivizimi Falas
 • Kanale Lokale
 • Mbështetje Teknike 24/7
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD
 • 24h Mundësi Rimbursimi
 • Pa marrëveshje kontraktuale
 • Kanale Premium
 • 99.9% Kanale Stabile

1 MUAJ

Pako Family
€10.9
9
90
 • 4500+ TV Kanale
 • 3500+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

3 MUAJ

Pako Family
€30.9
26
90
 • 4500+ TV Kanale
 • 3500+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

1 VIT

Pako Family
€109.9
74
90
 • 4500+ TV Kanale
 • 3500+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

6 MUAJ

Pako Family
€59.9
42
90
 • 4500+ TV Kanale
 • 3500+ VOD Kanale
 • Guida e Kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

1 MUAJ

Pako Family
€10.9
9
90
 • 4500+ TV Kanale
 • 3500+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

3 MUAJ

Pako Family
€30.9
26
90
 • 4500+ TV Kanale
 • 3500+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

6 MUAJ

Pako Family
€59.9
42
90
 • 4500+ TV Kanale
 • 3500+ VOD Kanale
 • Guida e Kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

1 VIT

Pako Family
€109.9
74
90
 • 4500+ TV Kanale
 • 3500+ VOD Kanale
 • Guida e kanaleve
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD
Pyetjet më të shpeshta

Keni ndonjë pyetje?

Ne jemi këtu për te iu ndihmuar në 7 ditë të javës, dhe të iu përgjigjemi pyetjeve tuaja 24 orë në ditë. Gjithashtu, ju mund t’i gjeni disa nga pyetjet më të shpeshta.

IPTV (Internet Protocol Television) e që në shqip lirisht mund ta përkethjmë si Kanale Televizive përmes Internetit. Ky sistem eshte sistemi më i ri për të shikuar kanale televizive dhe është komplet Digjital, në formatin SD, HD dhe FHD. Ju mjafton të posedoni një lidhje interneti stabile dhe një pajisje Smart.

MED IPTV është platformë (shërbim) televiziv i cili ju ofron konsumatorëve të tij një larmi të gjerë të kanaleve televizive, filmave dhe serialeve përmes internetit. Në MED IPTV, ju mund të shikoni me mijëra kanale televizive, filma e seriale, pa reklama të neveritshme. Pothuajse, çdo javë në MED IPTV, do të keni përditësime të reja, duke shtuar kanale dhe filma të rinj!

Pra, ky është MED IPTV, kjo është magjia e televizorit! Nëse jeni i ri në MED IPTV, klikoni këtu për të mësuar se si të regjistroheni.

Për momentin, ne supportojmë dhe pranojmë një sërë metoda të pagesës, varësisht nga ato online dhe offline.

Ne gjithsej i pranojmë 9 metoda të pagesës:

 • PayPal
 • Credit Card
  Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB
 • Pagesa Offline
  Western Union, MoneyGram, Ria.

Ju mund të paguani pagesën online përmes Kartelës së Kreditit dhe PayPal, duke mos ekspozuar të dhënat e llogarisë suaj fare. Pagesa juaj është shumë e sigurtë, ku të dhënat tuaja janë të enkriptuara me certifikimin e SSL, që do të thotë se të dhënat e pagesës tuaj do vijnë tek ne të enkriptuara gjithashtu. Siguria mbi të gjitha! 🙂

Përgjigja shumë e shkurtë është Jo, pasi që shërbimi ynë bazohet në internet. Nuk kemi seli apo zyre të caktuar, ku mund të vini dhe të bëni pagesën me para në dorë. Të gjitha marrëveshjet në mes të të dyja palëve (shërbimit dhe klientit) kryhen online, ku klienti duhet të iu përmbajë rregullave dhe termeve të marrëveshjes tonë të abonimit.