Politika e Privatësisë

Në MED IPTV, në momentin që keni qasje në www.mediptv.com, një nga përparësitë tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban llojet e informacionit që mblidhen dhe regjistrohen nga MED IPTV dhe si i përdorim ne ato informacione.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Log Files

MED IPTV ndjek një procedurë standarde të përdorimit të log skedarëve (log files). Këto skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha host kompanitë e bëjnë këtë dhe një pjesë të analitikës së shërbimeve hoste. Informacioni i mbledhur nga log skedarët përfshinë adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit Internet (ISP), datën dhe kohën e qasjes, faqet referuese / dalëse, dhe patjeter numrin e klikimeve. Këto nuk lidhen me ndonjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është analizimi i tendencave, administrimi i faqes, përcjellja e lëvizjes së përdoruesve në uebfaqe dhe mbledhja e informacionit demografik.

Cookies dhe Targetimet

Si çdo faqe tjetër, edhe MED IPTV përdor ‘cookie’. Këto Cookies përdoren për të ruajtur informacionin, përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në uebfaqe në të cilën vizitori është aksesuar ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar eksperiencën e përdoruesve duke përmisuar përmbajtjen e uebfaqes sonë bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe / ose informacione të tjera.

Partnerët tanë reklamues

Disa nga reklamuesit në faqen tonë mund të përdorin cookie-t dhe etiketimet dhe targetimet në internet. Partnerët tanë reklamues janë renditur më poshtë. Secili prej partnerëve tanë reklamues ka Politikën e vet të Privatësisë për politikat e tyre mbi të dhënat e përdoruesit. Për qasje më të lehtë, ne u lidhëm me Politikat e tyre të Privatësisë më poshtë.

Facebook
https://www.facebook.com/policies/ads

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet reklamuese përdorin teknologji si cookies, JavaScript ose targetimet që përdoren në reklamat dhe lidhjet e tyre përkatëse që shfaqen në MED IPTV, të cilat dërgohen direkt në shfletuesin e përdoruesve. Ata automatikisht marrin IP adresën tuaj kur kjo të ndodhë. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e kampanjave të tyre reklamuese dhe / ose për të personalizuar përmbajtjen e reklamave që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se MED IPTV nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookie që përdoren nga reklamuesit e palëve të treta.

Politika e Privatësisë së palëve të treta

Politika e privatësisë së MED IPTV nuk vlen për reklamuesit ose uebfaqet e tjera. Kështu që, ne po ju këshillojmë të konsultoheni me Politikat përkatëse të privatësisë së këtyre serverëve reklamues të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të hiqni dorë nga opsionet e caktuara. Ju mund të gjeni një listë të plotë të këtyre Politikave të Privatësisë dhe lidhjeve të tyre këtu: Lidhje të Politikës së Privatësisë.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve të shfletuesit tuaj individual. Për të ditur informacion më të detajuar në lidhje me menaxhimin e cookie-ve me shfletues të veçantë të uebit, ato mund të gjenden në faqet përkatëse të shfletusëve të internetit. Çfarë janë cookie-t?

Vetëm Politika e Privatësisë në internet

Kjo politikë e privatësisë vlen vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në uebfaqen tone në lidhje me informacionin që ata ndanë dhe / ose mbledhin në MED IPTV. Kjo politikë nuk është e zbatueshme për çdo informacion i mbledhur në mënyrë offline ose përmes kanaleve tjera të ndryshme nga kjo uebfaqe.

Miratimi

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni këtë rregull me politikën tonë të privatësisë dhe pajtoheni me termet dhe kushtet e saj.

Për më shumë informata rreth procedurave tona rreth privatësisë suaj, nëse keni ndonjë pyetje apo dëshironi të bëni ankesë, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: [email protected]