• Këtu mund të kërkoni editimin e grupeve të TV kanaleve, filmave dhe serialeve VOD të cilat dëshironi t’i keni në linjën abonuese, të gjitha sipas dëshirës tuaj!

  • Mjafton t’i selektoni vetëm ato grupe të cilat dëshironi t’i keni në linjën tuaj abonuese dhe ne do e bëjmë një gjë të tillë për ju. Mund të kërkoni editimin e kanaleve sa herë të dëshironi, nuk ka ndonjë limit! 

  • Ky opsion ju jep mundësinë të gjithë atyre të cilët nuk dëshirojnë të shohin shumë kanale në ekranin e tyre, mirëpo vetëm ato kanale/filma/seriale të cilat i dëshirojnë apo i shikojnë ato më së shpeshti. 

  • Vërejtje: Për klientët e abonuar para 01 Nëntorit 2023, për kërkesën e modifikimit të listës së kanaleve të linjës tuaj abonuese, duhet të na kontaktoni përmes kanaleve të komunikimit:
    Viber/WhatsApp/Telegram: +381631980467
    Email: [email protected]
    LiveChat apo Mesazheve brenda llogarisë.

Kërko Modifikimin e Kanaleve (Grupeve) të Pakos

Këtu mund të kërkoni editimin e grupeve të TV kanaleve, filmave dhe serialeve VOD të cilat dëshironi t’i keni në linjën abonuese, të gjitha sipas dëshirës tuaj!

Mjafton t’i selektoni vetëm ato grupe të cilat dëshironi t’i keni në linjën tuaj abonuese dhe ne do e bëjmë një gjë të tillë për ju. Mund të kërkoni editimin e kanaleve sa herë të dëshironi, nuk ka ndonjë limit! 

Ky opsion ju jep mundësinë të gjithë atyre të cilët nuk dëshirojnë të shohin shumë kanale në ekranin e tyre, mirëpo vetëm ato kanale/filma/seriale të cilat i dëshirojnë apo i shikojnë ato më së shpeshti. 

Vërejtje: Për klientët e abonuar para 01 Nëntorit 2023, për kërkesën e modifikimit të listës së kanaleve të linjës tuaj abonuese, duhet të na kontaktoni përmes kanaleve të komunikimit:
Viber/WhatsApp/Telegram: +381631980467
Email: [email protected]
LiveChat apo Mesazheve brenda llogarisë.