• Nuk jeni të kënaqur me shërbimin tonë pas abonimit? Ju mund të bëni kërkesën për anulimin e abonimit në këtë faqe.

    Rimbursimi (kthimi) i pagesës bëhet në mënyrën e njejtë si e keni përfunduar pagesën për abonim.
    Ju duhet të prisni pak kohë derisa të verifikohet kërkesa nga stafi ynë, e mandej të kontaktoheni në email si dhe në numrin e telefonit (Viber/WhatsApp/Telegram).

    Vini re: Kthimi (rimbursimi) i shumës së plotë të parave të abonimit bëhet deri në 72 orë pas pagesës dhe aktivizimit të shërbimit. Pas kësaj kohe, shuma e parave që do ju rimbursohet (kthehet mbrapa) do të kalkulohet në bazë të kohës së shfrytëzuar të shërbimit. Pasi të keni bërë kërkesën për anulimin e abonimit, ju do të kontaktoheni nga agjentat tanë për hapat e mëtejmë

    Vini re: Për rimbursimin e pagesës (anulimin e abonimit), klienti duhet të mbuloj shumën e provizionit të mënyrës së pagesës përkatëse. 

    Vini re: Rimbursimi (kthimi) i pagesës përmes Kriptovalutave bëhet vetëm përmes USDT (TRC20 network).

Mundësi anulimi të abonimit në çdo kohë

Email adresa e përdorur për porosinë e referuar që dëshironi ta anuloni.
Numri i telefonit (Viber/WhatsApp/Telegram) i përdorur në porosinë e referuar që dëshironi ta anuloni.

Nuk jeni të kënaqur me shërbimin tonë pas abonimit? Ju mund të bëni kërkesën për anulimin e abonimit në këtë faqe.

Rimbursimi (kthimi) i pagesës bëhet në mënyrën e njejtë si e keni përfunduar pagesën për abonim.
Ju duhet të prisni pak kohë derisa të verifikohet kërkesa nga stafi ynë, e mandej të kontaktoheni në email si dhe në numrin e telefonit (Viber/WhatsApp/Telegram).

Vini re: Kthimi (rimbursimi) i shumës së plotë të parave të abonimit bëhet deri në 72 orë pas pagesës dhe aktivizimit të shërbimit. Pas kësaj kohe, shuma e parave që do ju rimbursohet (kthehet mbrapa) do të kalkulohet në bazë të kohës së shfrytëzuar të shërbimit. Pasi të keni bërë kërkesën për anulimin e abonimit, ju do të kontaktoheni nga agjentat tanë për hapat e mëtejmë

Vini re: Për rimbursimin e pagesës (anulimin e abonimit), klienti duhet të mbuloj shumën e provizionit të mënyrës së pagesës përkatëse. 

Vini re: Rimbursimi (kthimi) i pagesës përmes Kriptovalutave bëhet vetëm përmes USDT (TRC20 network).