Ndihma

Kontakti

10,000+ TV KANALE

Lundroni botën. Vetëm një klik.

Çfarë do të përfitoni

Qindra
kanale shqiptare

Të gjitha
kanalet e huaja

Çdo lloj
dhe ligë sportive

Filma & Seriale
Video On-Demand

Kualiteti i kanaleve
në HD, FHD dhe 4K

Guida elektronike
e kanaleve (EPG)

Kujdes ekselent
për konsumatorin

Anuloni abonimin
në çdo kohë

Zgjedhni pakon tuaj

1 MUAJ

11
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

3 MUAJ

34
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

1 VIT

64
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

6 MUAJ

49
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

1 MUAJ

23
25 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

3 MUAJ

70
80 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

1 VIT

94
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

6 MUAJ

84
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

1 MUAJ

32
00 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

3 MUAJ

98
00 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

1 VIT

119
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

6 MUAJ

104
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD

Keni më shumë se 3 pajisje?

Shiko nga pajisja juaj

Shikoni nga Televizori

Ju mund të shikoni nga televizori juaj Smart, apo nga SmartBox-i juaj, lehtë dhe shpejt.​

Shiko IPTV Kanale nga PC

Shikoni nga Kompjuteri

Posedoni një kompjuter apo laptop? Shikoni programin tuaj të preferuar nga dhoma tjetër përmes kompjuterit tuaj.

Shiko IPTV Kanale nga Telefoni apo Tableti

Shikoni nga Telefoni

Mos humbisni asgjë duke shikuar TV kudo që të jeni përmes Smartphone-it apo Tabletit tuaj.