Programi Reseller

Biznesi juaj. Produktet tona.

Krijo shitoren tuaj te IPTV

Krijoni shitoren tuaj online

Ekipi ynë do iu’a krijojë shitoren tuaj online, me të gjitha funksionet, e cila do të duket plotesisht autentike.

Menaxho klientat nga paneli

Menaxhoni në panelin tuaj

Përmes panelit që ne do iu’a dhurojmë juve falas, ju do të keni mundësi të menaxhoni klientat tuaj me shumë funksione të tjera.

Vendosni çmimet e juaja

Vendosni çmimet tuaja​

Për dallim nga të tjerët, tek ne mund të vendosni çmime të produkteve tona sipas dëshirës tuaj. Shisni me çmimet tuaja.

Support i mrekullueshem

Support kualitativ

Support teknik profesional, staf i mrekullueshëm i cili do te jetë në ndihmën tuaj sa herë që të keni nevojë dhe probleme.

Ekip profesional

Ekip profesional

Ekipi ynë është profesional, ne do t’ju ndihmojmë juve dalëngadalë të ngritni një biznes lider në tregun e IPTV.

 • Çmimet
 • Funksionet
 • Ekstra Funksionet
 • Panel i Avancuar
 • Ekstra Benefite
Pako Bazë

Bëhu Reseller

150 Kredi
150
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 1 muaj
 • 22 Kredite – 1 muaj
 • 40 Kredite – 1 muaj
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

370 Kredi

Pako Bazë
300
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

650 Kredi

Pako Bazë
500
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

1400 Kredi

Pako Bazë
1000
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

150 Kredi

Pako Bazë
150
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 1 muaj
 • 22 Kredite – 1 muaj
 • 40 Kredite – 1 muaj
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

370 Kredi

Pako Bazë
300
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

650 Kredi

Pako Bazë
500
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

1400 Kredi

Pako Bazë
1000
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

Pako Biznesi

3000 Kredi

Pako Biznesi
2000
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 1 muaj
 • 22 Kredite – 1 muaj
 • 40 Kredite – 1 muaj
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

4900 Kredi

Pako Biznesi
3000
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

6900 Kredi

Pako Biznesi
4000
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

10,000+ Kredi

Pako Biznesi
Le të negociojmë!
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

WEB DEVELOPMENT

Deshironi uebfaqe me funksione në bazë të kërkesave tuaja? Mbushni formularin e mëposhtëm që të merrni një përgjigje nga ekipi ynë profesional.

Linqe për pajisjet MAG

Për konsumatorët tuaj të cilët kanë pajisje MAG, ju mund t’i krijoni atyre linja testive si dhe abonime.

Linqe M3U

Ju e keni mundesinë të krijoni teste falas apo abonim në formatin M3U për konsumatorët tuaj.

Linqe për Enigma 2

Për konsumatorët me pajisje Enigma 2, keni dy forma të linjave testuese dhe abonimeve: MAC Address dhe me linqe Autoscript.

DNS/Domain juaj

Vendoseni DNS/Domain-in tuaj, ku në këtë mënyrë, tek konsumatorët do të shfaqeni krejtësisht autentik, duke shitur nën brendin tuaj.

Editoni Pakon

Vendosni grupet e kanaleve të abonimit apo testit sipas dëshirës apo kërkesave të konsumatorit.

Editoni Abonimin

Edhe pasi të keni krijuar abonimin, ju prap mund të ndryshoni fjalëkalimin dhe grupet e kanaleve të klientit tuaj.

Statistikat

Statistika të përpikta të klientëve tuaj, shikoni aktivitetin e tyre, të dhënat gjeografike të klientëve tuaj, etj.

Shiko balancin tuaj

Drejtpërdrejt në panelin tuaj, shikoni balancin e kredive tuaj, aktivitet e regjistrit të kredive, etj.

Menaxhimi

Mundësi aktivizimi / ç’aktivizimi të abonimeve, apo mund t’i shlyen krejtësisht ato, ta shkarkoni linjën apo edhe ta vazhdoni abonimin e tyre.

Këshilla Falas

Në sektorin Trajnohu, ju do të keni të gjitha udhëzimet se si të punoni në panel, e njëkohësisht, artikuj të ndryshëm se si të reklamoni brendin tuaj të IPTV.

Uebfaqe Falas

Si rishitës i yni, ju do të përfitoni FALAS një faqe WordPress-i shumë profesionale me të gjitha funksionet e duhura.

10 IPTV Panele

Përveç panelit kryesorë, ju mund të keni dhe 10 panele të tjerë, e tek të gjitha këto panele mund t’i vendosni DNS/Doman-in secilit prej tyre.

Funksionet

Ekstra Funksionet

Panel i avancuar

Ekstra Benefite

Pako Bazë

Bëhu Reseller

150 Kredi
150
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 1 muaj
 • 22 Kredite – 1 muaj
 • 40 Kredite – 1 muaj
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

370 Kredi

Pako Bazë
300
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

650 Kredi

Pako Bazë
500
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

1400 Kredi

Pako Bazë
1000
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

150 Kredi

Pako Bazë
150
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 1 muaj
 • 22 Kredite – 1 muaj
 • 40 Kredite – 1 muaj
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

370 Kredi

Pako Bazë
300
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

650 Kredi

Pako Bazë
500
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

1400 Kredi

Pako Bazë
1000
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

Pako Biznesi

3000 Kredi

Pako Biznesi
2000
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 1 muaj
 • 22 Kredite – 1 muaj
 • 40 Kredite – 1 muaj
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

4900 Kredi

Pako Biznesi
3000
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

6900 Kredi

Pako Biznesi
4000
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

10,000+ Kredi

Pako Biznesi
Le të negociojmë!
 • 5 Kredite – 1 muaj
 • 15 Kredite – 3 muaj
 • 22 Kredite – 6 muaj
 • 40 Kredite – 1 vit
 • Deri në 10 IPTV Panele
 • Uebfaqe Falas
 • Marka juaj me DNS tuaj
 • Artikuj dhe këshilla falas nga ekipi ynë

WEB DEVELOPMENT

Deshironi uebfaqe me funksione në bazë të kërkesave tuaja? Mbushni formularin e mëposhtëm që të merrni një përgjigje nga ekipi ynë profesional.

WEB DEVELOPMENT

Deshironi uebfaqe me funksione në bazë të kërkesave tuaja? Mbushni formularin e mëposhtëm që të merrni një përgjigje nga ekipi ynë profesional.

Pyetjet më të shpeshta

Keni ndonjë pyetje?

Më poshtë mund t’i gjeni disa nga pyetjet më të shpeshta në lidhje me shërbimet tona të programit Reseller (Rishitës).

Programi Reseller (Rishitës) është sistem i njohur edhe më parë  në platformat e tjera të ndryshme të cilët ofrojnë shërbime IPTV.
Në esencë, fjala Reseller do të thotë Rishitës, pra rishitës i një apo shumë produkteve të një kompanie varësisht prej rregullave dhe marrëveshjeve të asaj kompanie me rishitësin.
Në MED IPTV, rishitësi ka të drejtë të rishitë abonime (produktet) të cilat dhe ne i ofrojmë njëkohësisht. Përparësia është se rishitësi nuk ka nevojë të filloj gjithçka nga e para, duke filluar nga serverat mandej ristransmetimi i kanaleve dhe gjëra të tjera të cilat në shumicën e rasteve kanë një fillim të vështirë pasi që, përveç se duhet një buxhet i mjaftueshëm, njëkohësisht duhet dhe punë për t’i mirëmbajtur ato. E, rishitësi tek ne, nuk ka nevoj fare ta ketë mendjen aty pasi që të gjitha këto gjëra do të mbeten në dorën tonë, ndërsa ju, e gjitha çfarë duhet të bëni është vetëm të filloni të krijoni brendin tuaj duke joshur sa më shumë klienta tek ju e mandej përmes panelit, t’i aktivizoni ata dhe mos të brengoseni deri në fund të abonimit, pasi që sistemi ynë i avancuar ndalon në mënyrë automatike çdo abonim në datën e skadimit.

Po patjeter, ju mund të bëni shumë para përmes programit të reseller-it (rishitësit) duke shitur abonimet tona nën brendin tuaj. Nëpër internet, shohim se njerëz normal bëjnë me mijëra euro në muaj si rishitës i shërbimeve IPTV.

JU! Ju jeni ata të cilët përcaktoni se çfarë çmimi duhet t’i vendosni llojit të abonimeve. Për dallim nga platformat e tjera të cilët në mënyrë restrikte nuk ju lejojnë të shisni në lirë apo më shtrenjtë se vetë provajderi, ne kemi këtë përparësi. Pra, vendosni çmimet tuaja ashtu sikurse ju konvenon juve, mos u brengosni fare!

Për momentin, ne mbështetim dhe pranojmë një sërë metoda të pagesës, varësisht nga ato online dhe offline.

Ne gjithsej i pranojmë 9 metoda të pagesës:

 • PayPal
 • Credit Card
  Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB
 • Pagesa Offline
  Western Union, MoneyGram, Ria.

Kjo është shumë e thjeshtë! Në vend që të gjenerohen linqet e panelit nën domain-in tonë, ne ju ofrojmë atë mundësi që ju vetë ta vendosni domain-in tuaj e që kjo do të thotë se ju do të krijoni brendin tuaj. Askush nuk e di se ju jeni rishitës i yni apo jeni duke shitur kanalet tona pasi që ju tanimë keni krijuar brendin tuaj duke bërë linkun tuaj sipas domain-it tuaj.

Për dallim nga platformat e tjera, platforma jonë për herë të parë ka futur në treg këtë mundësi jashtëzakonisht të mirë për të gjithë ato biznese start-up IPTV. Pra, MED IPTV me qëllim që t’i ndihmoj një biznesi IPTV që sapo është krijuar dhe dëshiron të hyjë në treg sa më lehtë, ne jua krijojmë juve uebfaqen e brendit tuaj, me domain sipas dëshirës tuaj, dizajn të uebfaqes sipas dëshirës tuaj, hostin dhe funksione të tjera shumë të avancuara, e të gjitha këto shërbime krejtësisht FALAS.

Në kategorinë Support, ju mund të na kontaktoni përmes LiveChat, përmes telefonit: Viber / Whatsapp apo gjithashtu, ju mund të na kontaktoni përmes faqes tonë Kontakti apo dhe direkt në email: [email protected]
Ne do të jemi këtu për të ju ndihmuar gjithmonë me ekipën tonë profesionale dhe gjithmonë mikëpritëse.