Platforma televizive më e besueshme në treg

E krijuar në vitin 2017, MED IPTV është një kompani e re dhe shumë profesionale e cila ofron zgjidhje në shërbimet në teknologjinë më të fundit për shërbime televizive IPTV (Internet Protocol Television). 
MED IPTV e krijuar me qëllim që t’i jap të gjithë shqiptarëve një shërbim kualitativ dhe me çmime shumë të lira!

Rreth Kompanise MED IPTV

Qëllimi i MED IPTV është që t'i ofrojë shfrytëzuesve të tij një shërbim superiorë.

Si kurrë më parë, në MED IPTV tanimë klientat kanë mundësi të shikojnë TV kudo që të jenë.

MED IPTV çdo herë ka ofruar dhe do të ofrojë çmime të lira dhe ekonomike për çdokend!

Lidhuni me MED IPTV dhe ju do të jeni çdo herë në një hap me teknologjinë televizive.

Tanimë Numërojmë
Një numër të madh të klientëve

+
Klienta të kënaqur
+
Numri i kanaleve
+
Numri i përgjigjeve
Ekipi i MED IPTV

Ekipi i MED IPTV

Ekipi ynë është gjithmonë në gatishmëri për të ecur përpara me teknologjinë më bashkëkohore, dhe gjithmonë është në kërkim të shërbimeve sa më të mira për ju! Staf profesional dhe mikpritje superiore ndaj konsumatorit të tij.