Ndihma

Kontakti

10,000+ TV KANALE

Lundroni botën. Vetëm një klik.

Çfarë do të përfitoni

Qindra
kanale shqiptare

Të gjitha
kanalet e huaja

Çdo lloj
dhe ligë sportive

Filma & Seriale
Video On-Demand

Kualiteti i kanaleve
në HD, FHD dhe 4K

Guida elektronike
e kanaleve (EPG)

Kujdes ekselent
për konsumatorin

Anuloni abonimin
në çdo kohë

Zgjedhni pakon tuaj

Test Falas

0
00 /72 orë
 • Testoni secilën pako
 • Pa detyrim për abonim
 • Akses të plotë në pakot
 • Support për çdo pajisje

VIP

64
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 50,000+ VOD Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti

Premium

59
90 /1 vit
 • 8,000+ TV Kanale
 • 15,000+ VOD Kanale
 • 350+ Kanale Shqip
 • 700+ Kanale Sporti

Test Falas

0
00 /72 orë
 • Testoni secilën pako
 • Pa detyrim për abonim
 • Akses të plotë në pakot
 • Support për çdo pajisje

VIP

94
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 50,000+ VOD Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti

Premium

89
90 /1 vit
 • 8,000+ TV Kanale
 • 15,000+ VOD Kanale
 • 350+ Kanale Shqip
 • 700+ Kanale Sporti

Test Falas

0
00 /72 orë
 • Testoni secilën pako
 • Pa detyrim për abonim
 • Akses të plotë në pakot
 • Support për çdo pajisje

VIP

119
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 50,000+ VOD Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti

Premium

109
90 /1 vit
 • 8,000+ TV Kanale
 • 15,000+ VOD Kanale
 • 350+ Kanale Shqip
 • 700+ Kanale Sporti

Zgjidheni pakon tuaj

Premium

59
90 /1 vit
 • 8,000+ TV Kanale
 • 30,000+ VOD Kanale
 • 350+ Kanale Shqip
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

VIP

64
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 50,000+ VOD Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD
 • 24/7 Support
 • 48h mundësi rimbursimi

Family

54
90 /1 vit
 • 4,000+ TV Kanale
 • 3,500+ VOD Kanale
 • 400+ Kanale Shqip
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

Premium

89
90 /1 vit
 • 8,000+ TV Kanale
 • 30,000+ VOD Kanale
 • 350+ Kanale Shqip
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

VIP

94
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 50,000+ VOD Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD
 • 24/7 Support
 • 48h mundësi rimbursimi

Family

84
90 /1 vit
 • 4,000+ TV Kanale
 • 3,500+ VOD Kanale
 • 400+ Kanale Shqip
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

1 MUAJ

32
00 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 50,000+ Filma & Seriale VOD
 • 450+ Kanale Shqip
 • 1,500+ Kanale Sporti

3 MUAJ

98
00 /1 vit
 • 8,000+ TV Kanale
 • 30,000+ VOD Kanale
 • 350+ Kanale Shqip
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

1 VIT

119
90 /1 vit
 • 12,000+ TV Kanale
 • 50,000+ VOD Kanale
 • 450+ Kanale Shqip
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

6 MUAJ

143
00 /1 vit
 • 4,000+ TV Kanale
 • 3,500+ VOD Kanale
 • 400+ Kanale Shqip
 • Support për të gjitha pajisjet
 • Kualiteti SD, HD & FHD

Shiko nga pajisja juaj

Shikoni nga Televizori

Ju mund të shikoni nga televizori juaj Smart, apo nga SmartBox-i juaj, lehtë dhe shpejt.​

Shiko IPTV Kanale nga PC

Shikoni nga Kompjuteri

Posedoni një kompjuter apo laptop? Shikoni programin tuaj të preferuar nga dhoma tjetër përmes kompjuterit tuaj.

Shiko IPTV Kanale nga Telefoni apo Tableti

Shikoni nga Telefoni

Mos humbisni asgjë duke shikuar TV kudo që të jeni përmes Smartphone-it apo Tabletit tuaj.